Over ons

Een uitzonderlijke partner die u de garantie geeft van optimaal ontzorgen. Bij Westdijk Onderhoud kiest u voor totaal onderhoud aan uw interieur en exterieur. Jonge schilders met de kennis en ervaring, die graag meedenken en kwalitatief zeer goed uw opdracht(en) en of project(en) opleveren. Een jong dynamisch bedrijf, wat ruim 10 jaar actief is in schilder- en onderhoudswerk.

Wij hanteren professionaliteit, degelijkheid en garantie in alle diensten die wij bieden. Door professionaliteit te uiten werken wij met technisch advies van verffabrieken, door deze samenwerking kunnen wij de garantie bieden en degelijkheid voorop stellen. Dus werken met de modernste producten en materialen op de markt geeft verankering in vertrouwen aan onze samenwerking. Kortom de perfecte partner voor uw vastgoed, zakelijke en particuliere wensen.

Uw partner

Westdijk Onderhoud is de totaal onderhoud en interieur schilder die graag meedenkt en op hoog niveau uitvoert. Een jong bedrijf die inmiddels al ruim 10 jaar actief is in de schilders en onderhoudsbranche. Doorzichtig in zowel zakelijk als in de particuliere projecten. Garantie en profesionalteit in alle diensten die worden aangeboden door te werken met de modernste producten en materiaal op de markt.

Kortom de perfecte partner voor uw vastgoed, zakelijke en particuliere wensen.

Offerte aanvragen

Indien u een offerte wilt aanvragen dan kunt u dit doen via het onderstaande formulier. Wij streven ernaar om binnen 24 te reageren.Voor vragen en direct contact kunt u ons telefonisch bereiken of stuur ons een Whats-app op telefoonnummer: 0631789359.

Vult u s.v.p. zo gedetailleerd mogelijk de verplichte velden in.

Vestuur een offerte

Waar kan ik u mee van dienst zijn? (meerdere opties mogelijk)

Browse…